Puurajan kulttuuriyhdistys - Puuraja ry

LIITY JÄSENEKSI

Liittymällä Puurajan kulttuuriyhdityksen jäseneksi olet mukana tukemassa ja mahdollistamassa Tunturi-Lappilaista kulttuurielämää. Kaipaamme joukkoomme myös innokkaita vapaaehtoisia, joiden sydän sykkii elävälle musiikille, taiteelle ja tekemisen meiningille. Voit liittyä jäseneksi täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lomakkeen. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin jonka mukana on myös ohjeet jäsenmaksun suorittamiseksi. Jäsenyytesi astuu voimaan heti kun jäsenmaksusuoritus on maksettu ja olemme saaneet kirjattua Sinut jäsenrekisteriin.

Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä joko henkilönä tai oikeuskelpoisena yhteisönä (yritys tai yhdistys). Jäsenet voivat vaikuttaa yhdistyksen asioihin äänestämällä kokouksissa ja tuomalla ehdotuksia kokouspöytiin. Jäsenet nauttivat myös erilaisista jäseneduista, jotka ovat omanlaisensa henkilö- ja yhteisöjäsenille ja myös vaihtelevat vuosittain.

Kannatusjäseneksi voi liittyä niin yksityishenkilöt kuin yhteisötkin ilman huolen häivää tai suurempaa sananvaltaa, siis silkasta tukemisen ilosta hyvän asian puolesta.

Jäsenmaksut

Henkilöjäsenet 20 €

Yhteisöjäsenet 150 €

Kannatusjäsenet 500 €