TaiteenTekijät – työpajat 9.-15.2.2023

TaiteenTekijät – työpajat 9.-15.2.2023

Esittävän taiteen ja kulttuurin tekijöiden työpajat helmikuussa 2023

To. 9.2. klo 17-20 Kurtakko, Lankapuoti Tiukkapipo (Kurtakontie 179)

La. 11.2.klo 13-16 Pöntsö, Galleria Raekallio (Muoniontie 1746)

Su. 12.2.klo 13-16 Karesuvanto, Rajacafe Neste (Käsivarrentie 3767)

Ke. 15.2.klo 17-20 Yli-Muonio, Kylätalo (Koulupolku 10)

Lajina musiikki, tanssi, teatteri, sirkus, performanssi, lausunta, nukketeatteri, elokuva, audio, video tai muu esittävä taide. Alan tekijä, esiintyjä, artisti, taiteilija, opettaja, ohjaaja, kouluttaja, tuottaja, tekninen toteuttaja, mahdollistaja, ammattilainen, puoliammattilainen, osa-aikainen, sivutoiminen, satunnainen, esiintyvä tai pitkän linjan harrastaja, alan opiskelija, entinen tai tuleva tekijä, aktiivinen tai hiljaiseloa viettävä tai joku muu taiteen parissa touhuava. Sie, joka teet, olet joskus tehnyt tai haluat tehdä esittävää taidetta Tunturi-Lapissa. Mitä meile kuuluu?

Haluamme kuulla, millaista on olla taiteentekijä Tunturi-Lapissa. Mitä mahdollisuuksia, tekemisen tapoja, tarpeita, toiveita ja haasteita onkaan? Missä mennään? Ja mihin? Tule tapaamaan muitakin tekijöitä, kuulemaan erilaisia kokemuksia ja ajatuksia alasta ja pohtimaan yhdessä nykyhetkeä ja tulevaa. Kaikkien taiteenlajien tekijät kokoontuvat samoihin yhteisiin pajoihin ja voit osallistua mihin työpajaan tahansa. Päivät ovat samansisältöisiä, vain eri paikkakunnilla. Kokoontumispaikat ovat kylien risteyskohdissa, puoliväleissä, joihin voi saapua monesta eri suunnasta. Työpajat ovat maksuttomia ja niissä on kahvitarjoilu.

Ilmoittaudu työpajoihin su. 5.2. mennessä sähköpostiin eveliina@puurajankulttuuri.fi

Ilmoita osallistujan nimi, mihin työpajaan osallistutaan, mahdolliset erityisruokavaliot ja kyytitarpeet. Jos voit tarjota tai tarvitset kyytiä, anna myös puhelinnumero, niin välitämme sen tarvittaessa eteenpäin ja autamme järjestämään yhteiskyytejä. Kokoamme tapaamisissa taiteentekijöiden näkökulmia osaksi Tunturi-Lapin kulttuurikartoitusta. Kaikki tieto käsitellään anonyymisti. Esiselvityshankkeen toteuttaa Puurajan kulttuuriyhdistys. Tutustu hankkeeseen tarkemmin Kulttuurikartoituksen sivulla.

Lämpimästi tervetuloa juuri sellaisena tekijänä kuin olet,

Eveliina Niva, pj & projektipäällikkö